Loading

Ceas Suunto Core Alu Black

1.889,00 RON cu TVA

Ceas Suunto Core Alu Black Click pe imagine pentru mai multe poze

Ceas Suunto Core Alu Black

Echipamentul esential pentru partii inclinate, Suunto Core este etalonul profesional al computerelor ABC (altimetru, barometru, compas).

Functiile zilnice includ ceas cu timp dual, data, alarma, cronograf si estimarea momentelor de rasarit si apus, buton de blocare a tastelor, lumina , meniu in 4 limbi.

Aparatul de masurat presiunea opereaza in patru moduri distincte, inclusiv un modul automat ce sesizeaza miscarile dumneavoastra sau lipsa lor, facand schimbarea intre altimetru si barometru in consecinta.

Compasul are o fateta rotativa pentru uz traditional, dar si o functie de atingere manuala care va permite sa captati si urmariti o anumita directie.

Specificatii:

• ALTIMETRU:  Cu o precizie de peste 9000 metrii, altimetrul Suunto Core este un instrument important pentru alpinism, schi de tura si calatorii in mijlocul naturii. Suunto Core afiseaza altitudinea curenta, arata cat de mult ati urcat sau ati coborat si inregistreaza evolutia acestui parametru pe toata etapa respectiva din parcursul dumneavoastra.
• BAROMETRU:  O veritabila ministatie meteo la incheietura mainii dumneavoastra, barometrul Suunto Core masoara si inregistreaza presiunea atmosferica pentru a va ajuta sa prevedeti schimbarile conditiilor meteorologice, de la cer senin la furtuni cu descarcari electrice puternice.
• BUSOLA:  Busola digitala din Suunto Core este un instrument foarte util pentru a urmari directia in care va indreptati in timp ce schiati, faceti drumetii sau explorati un oras nou. Puteti seta si urma o directie de mers utilizand o rama rotativa traditionala sau puteti sa indreptati pur si simplu ceasul spre destinatia dorita si sa fixati directia.
• RASARIT/APUS:  Profitati la maxim de orele de zi si nu mai ratati niciodata fotografierea stralucirea rosiatica a crestelor muntilor poleite de primele sau ultimele raze ale soarelui orientandu-va dupa ora rasaritului si ora apusului afisate de Suunto Core. Nu trebuie decat sa setati continentul, regiunea si orasul in care va aflati, si veti putea sa apreciati intotdeauna corect timpul de care beneficiati, inainte de lasarea intunericului, pentru ascensiuni, drumetii sau calatorii off-trail, in conditii de siguranta.

Dupa finalizarea comenzii veti primi produsele comandate la domiciliu, cu un curier rapid la un cost aproximativ de 20 lei (oriunde in tara).

PLATA, VALOAREA COMENZII + TRANSPORTUL SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI.

Transportul este pe colet, indiferent cate si ce produse comandati.