Loading

Lanterna led Olight R20 Seeker

290,00 RON cu TVA

Lanterna led Olight R20 Seeker Click pe imagine pentru mai multe poze

Lanterna led Olight R20 Seeker cu sursa alimentare: acumulator 1x18650 2600mAh 3.7V dedicat inclus si mufa micro USB dispune de o raza mare de iluminare de 200 m - Garantie 5 ani!

Olight R20 Seeker cu autonomie maxima 12 h (valoare masurata in regim economic) este perfecta in masina, casa si borseta, cu dimensiuni ideale pentru activitati precum: paza, vanatoare, protectie, camping excursii, outdoor, ca lanterna de casa, de masina etc.

Caracteristici:

- reincarcare directa prin USB. Lanterna este prevazuta cu mufa micro-USB. Se poate incarca cu orice incarcator USB. Aceasta mufa este protejata de un inel metalic etans.
- adaptor auto inclus.
- 2 trepte de iluminare + stroboscop. 600 lumeni / 2.5h si 80 lumeni / 12h. Valorile sunt masurate folosind acumulatorul inclus de 2600mAh. Este o autonomie foarte buna, tinand cont de puterea ridicata.
- un singur buton operare. Lanterna este prevazuta doar cu un buton, amplasat in spatele lanternei. Acest buton are functie multtipla (on/off si schimbarea fazelor)
- forma luminii este foarte concentrata. S-a reusit din nou o performanta unica: cu o putere de numai 600 lumeni atingerea pragului maxim de iluminare de 200m. Lanterna Olight R20 este considerata un EDC de dimensiune mare. Pentru o lanterna ce poate fi purtata zi de zi are performante incredibile!
- electronica simplificata. Datorita faptului ca utilizatorii de lanterne profesionale din lume folosesc lanternele cu precadere pe modurile mediu / maxim, Olight s-a conformat si a creat aceaste interfete extrem de simple cu 2 moduri + stroboscop.

Mod de operare:

- oprit - pornit : se apasa ferm pe buton.
- schimbarea fazelor: se apasa dupblu click din modul oprit. Lanterna porneste automat pe modul mic. Pentru accesarea modului mare se apasa dubluclick pe buton ( apasarea se face pana la jumatatea cursei - fara sa se auda click-ul).
- accesarea modului stroboscop: triplu click ( apasarea se face pana la jumatatea cursei - fara sa se auda click-ul).

Avantaje:

- fiabilitate ridicata
- dimensiunile si greutatea lanternei sunt extrem de reduse
- robustetea
- usurinta utilizarii
- satisfactia utilizatorului
- pretul extrem de mic
- performante de iluminare si autonomie incredibile!

Specificatii tehnice:

Led: 1 x XM-L2
Autonomie maxima: 12 h (valoare masurata in regim economic)

Mod operare 1: 600 lm / 2.5h
Mod operare 2: 80 lm / 12h
Mod operare 3: stroboscop 600 lm / 5h

Raza iluminare: 200m
Intensitate luminoasa: 10.000 cd!!
Dimensiune: L-136mm / D-31.5mm
Greutate: 86g

Sursa alimentare: acumulator 1x18650 2600mAh 3.7V dedicat inclus

Rezistenta la apa: imersabila pana la 2 m
Rezistenta la socuri: DA
Corp metalic aluminiu aviatic extrem de dur, rezistent la presiune mecanica foarte mare.
Oglinda focalizare: aluminiu, clara
Sticla protectie: tartata antireflex, rezistenta la zgarieturi, claritate ridicata.

Continut pachet: lanterna led Olight R20, cablu incarcare micro USB - USB, adaptor bricheta auto (12V) cu mufa USB, acumulator dedicat 18650 2600mAh, snur prindere.

NOTA: LANTERNA POATE FUNCTIONA CU ORICE ACUMULATOR 18650, DE ORICE AMPERAJ DAR FARA A SE PUTEA REALIZA INCARCAREA PRIN USB

Dupa finalizarea comenzii veti primi produsele comandate la domiciliu, cu un curier rapid la un cost aproximativ de 20 lei (oriunde in tara).

PLATA, VALOAREA COMENZII + TRANSPORTUL SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI.

Transportul este pe colet, indiferent cate si ce produse comandati.