Loading

Lanterna Olight M10 Maverick

210,00 RON cu TVA

Lanterna Olight M10 Maverick Click pe imagine pentru varianta marita

Lanterna Olight M10 Maverick Distanta:107 m si baterie 1 x CR123A inclusa - Cea mai mica lanterna tactica din lume la cel mai bun pret! - Garantie 5 ani!

Lanterna Led Olight M10 Maverick cu o distanta de 107 m si 350lumen/1h15min; 80lumens/7h30min; 5 lumens/ 4d12h este varianta tactica a lanternei S10, extrem de rezistenta si foarte puternica (350 lumeni).

Este prevazuta cu lentila clara (lumina este focalizata si aruncata la peste 107m), buton tactic ON/OFF, buton suplimentar lateral pentru schimbarea fazelor, clips buzunar (clips-ul se poate detasa, se poate pune in 2 moduri), corpul lanternei este de tip cilindru avand acelasi diametru.

Olight continua sa dezvolte seria tactica (lanterne foarte rezistente, ce sunt folosite in conditii extreme de temperatura, umiditate si socuri foarte puternice) pe baza lanternelor de buzunar (EDC).

Extrem de important este ca aceste lanterne extraordinare au si un pret extrem de mic in comparatie cu vechile lanterne tactice.

Mod operare:

La o simpla apasare a butonului ON/OFF situat in spatele lanternei, aceasta comuta din starea oprit -pornit ciclic.

Lanterna este prevazuta cu functia "momentary on" la o apasare usoara (fara a face click) lanterna sta aprinsa cat timp aveti butonul apasat.

Nivelele de iluminare se schimba din starea ON se apasa pe butonul lateral si se comuta ciclic cele 3 nivele de functionare. Lanterna memorand modul respectiv pana la schimbarea lui sau scoaterea sursei de alimentare.

Modul stroboscop se acceseaza din starea ON tinand apasat butonul lateral. Din modul stroboscop daca se apasa scurt pe butonul lateral al lanternei se revine la starea normala de iluminare.

Se poate accesa modul stroboscop rapid, folosind butonul ON/OFF: din starea oprita triplu click pe butonul ON/OFF.

Daca lanterna este setata pe modul 2 sau 3 (mediu sau mic) se poate trece in modul maxim de iluminare folosind doar butonul ON/OFF: din starea oprita se face dubluclick pe butonul on/off al lanternei si accesati direct modul maxim.

Cand se foloseste aceasta procedura functiile butonului lateral sunt dezactivate. Dupa ce lanterna este stinsa, la urmatoarea aprindere normala (apasare simpla pe butonul ON/OFF ea va intra in ultimul mod in care a fost lasata si nu in modul maxim).

Specificatii tehnice:

Nivel iluminare / Functionare mod 1:  350 lumeni / 1h15min
Nivel iluminare / Functionare mod 2:  80 lumeni / 7h30min
Nivel iluminare / Functionare mod 3:  5 lumeni / 4zile 12h
Stroboscop: 10hz / 3h

LED: XM-L2
Distanta iluminare: 107m

Sursa de energie: 1 x CR123A inclusa

Dimensiune: 93 mm (L) - 23 mm (D)
Greutate:   54.5 g
Water proof: IPX-8 imersabila
Accesorii incluse: snur prindere, buton cauciuc, "O" ring

Mod de prezentare/ ambalare: blister

Dupa finalizarea comenzii veti primi produsele comandate la domiciliu, cu un curier rapid la un cost aproximativ de 20 lei (oriunde in tara).

PLATA, VALOAREA COMENZII + TRANSPORTUL SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI.

Transportul este pe colet, indiferent cate si ce produse comandati.