Loading

Lanterna Olight M20SX Javelot

350,00 RON cu TVA

Lanterna Olight M20SX Javelot Click pe imagine pentru varianta marita

PRODUS NOU din seria de lanterne profesionale de la Olight, la cel mai bun pret de pe piata - Lanterna Olight M20S-X Javelot Distanta: 370 m

Lanterna Led Olight M20S-X Javelot cu 820lm/1.25h; 150lm/3h; 25lm/18h si strobe 10hz/2h este o lanterna extrem de versatila si inovatoare atat prin prezenta cat si prin clipsul detasabil care confera usurinta in utilizare.

Lanterna Olight M20S-X Javelot este conceputa cu un sistem (patentat OLIGHT) de control electronic al puterii pentru obtinerea unui nivel de iluminare constanta pe toata durata de viata a bateriilor.

Este echipata in partea superioara cu sistem de dispersie a caldurii provocate de incalzirea led-ului in timpul functionarii.

Lanterna Led Olight M20S-X este prevazuta cu buton lateral care permite selectarea nivelului de intensitate luminoasa dorit (atunci cand este in stare de functionare), respectiv accesul direct la modul stroboscop din starea OFF.  

Specificatii tehnice:

LED: CREE XM-L2 LED

Sursa de energie: 2 x CR123A incluse

Functionare mod: stroboscop si SOS
Rezistenta la apa: IPX7

Pachetul contine: lanterna, snur prindere lung, recipient pentru pastrarea bateriilor, husa lanterna, inele etansare-rezerva, comutator rezerva, inel tip O, filtru difuzor alb.

Mod de prezentare/ambalare: in cutie de ABS.

Dupa finalizarea comenzii veti primi produsele comandate la domiciliu, cu un curier rapid la un cost aproximativ de 20 lei (oriunde in tara).

PLATA, VALOAREA COMENZII + TRANSPORTUL SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI.

Transportul este pe colet, indiferent cate si ce produse comandati.