Loading

Lanterna Olight M3XS-UT Javelot

699,00 RON cu TVA

Lanterna Olight M3XS-UT Javelot Click pe imagine pentru mai multe poze

Lanterna Olight M3XS-UT Javelot , lumineaza extrem de concentrat, constructie extrem de simpla, un grip senzational, o optica de exceptie face din aceasta lanterna un obiectiv de referinta pentru ceilalti producatori.

- Lanterna porneste pe modul maxim 1200lm iar dupa 5-10min pentru a se evita supraincalzirea ledului scade usor din intensitate (in functie si de temeratura exterioara).  Olight a patentat acest sistem de protectie progresiva in functie de temperatura, reusind evitarea scaderii pana la un mod inferior.
- O noutate absoluta folosita la acest model, Olight a schimbat modul de inchidere al circuitului electric (-) masa, etansand pe interior cu ajutorul unui con. Astfel suprafata de contact este mult mai mare, conductibilitatea fiind net superioara, randamentul ledului mult mai bun si s-a reusit eliminarea problemelor cauzate de oxidarea aluminiului.
- Este prima lanterna din lume ce foloseste acest sistem inovativ, simplu si eficace de inchidere al circuitului.
- O alta noutate este folosirea noului tip de led Cree XP-L, un led senzational cu un randament extrem de bun, in plus s-a folosit tot in premiera tehnologia dedome, ce face ca lumina sa fie extre de focalizata.
- Lanterna Olight M3X UT beneficiaza in plus si de o culoare usor calda, fapt ce face ca vizibilitatea la distante mari sa fie una de exceptie, contrastul este foarte bun, culorile nefiind denaturate. Cularea calda mai are un avantaj enorm pe timp de ceata, umiditate crescuta, praf etc.
- Butonul de ON/Off al lanternei Olight M3X UT a fost modificat, el avand dimensiuni considerabile, un grip excelent.
- Lumina lanternei Olight M3XS-UT este foarte bine focalizata, punctul de iluminare este unul de mici dimensiuni perfect rotund, in plus lanterna furnizeaza o raza exterioara extrem de generoasa in dimensiuni.

Caracteristici tehnice:

Tip LED:  Cree XP-L DEDOME

  • Nivel iluminare / Functionare mod 1:  1200 lumeni / 1h
  • Nivel iluminare / Functionare mod 2:  600 lumeni / 1.5h
  • Nivel iluminare / Functionare mod 3:  80 lumeni /12h
  • Nivel iluminare / Functionare mod 4:  3 lumeni /360h
  • Nivel iluminare / Functionare mod 5:  stroboscop 1200lm

Sursa energie:  3 x CR123A; cu extindere: 4 x CR123A sau 2X18650

Candele: 250.000cd

Rezistenta apa:  IPX8 - imersabila
Distanta maxima iluminare: 1.000 m (1km)
Dimensiuni:  211mm (lungime) x 63mm (diametru); 24,8 mm (diametru corp)
Greutate:  255g (fara baterii)
Culori disponibile:  Negru

Pachetul contine: lanterna, tub prelungitior, adaptor baterii, husa cordura, garnituri de schimb, snur prindere, cutie transport ABS.