Loading

Lanterna Raincarcabila Magnetic Olight S10R Baton

250,00 RON cu TVA

Lanterna Raincarcabila Magnetic Olight S10R Baton Click pe imagine pentru mai multe poze

Lanterna Raincarcabila Magnetic Olight S10R Baton cu acumulator RCR123A Olight 3.7v si incarcator INCLUS - noutate absoluta in domeniul lanternelor mici (EDC) - se poate incarca fara a scoate acumulatorul din ea.

Caracteristici individuale:

Intensitate flux reglabila: 4 moduri
Flux luminos maxim: 400 lm
Lungime fascicul luminos: 104 m
Acumulator: 1 x RCR123A
Autonomie maxima: 168h (valoare masurata in regim economic)
Protectie la apa: IPX7 (imersabila)

Functioneaza cu orice tip de acumulator RCR123A, incarcandu-l fara probleme folosind baza de incarcare inclusa in pachet sau poate functiona cu o baterie clasica CR123A (bineinteles fara posibilitatea de a incarca - baza de incarcare sesizeaza prezenta unei baterii si nu incepe incarcarea).

Olight S10R Baton este cea mai mica lanterna din aceast segment (cr123A), cu sistem de incarcare inventat de Olight si in curs de patentare, el fiind unul revolutionar, aceasta incarcare fiind prezenta si pe alte lanterne dar folosindu-se un acumulator dedicat, modificat.

Lanterna Olight s10r este prevazuta cu protectie mecanica, contactul din mijloc in momentul cand se baga la incarcat se misca spre interiorul lanternei si atunci se produce contactul. In stare naturala pe cele 2 contacte exista doar (-), evitandu-se un eventual scurtcircuit.

Este prevazuta in spate cu 2 inele de contact prin care se efectueaza incarcarea. Acest tip de incarcare a fost evitat pe segmentul mic, de buzunar deoarece exista riscul producerii unui scurtcircuit ( daca se facea contact intre cele 2 contacte cu o cheie spre exemplu).

Butonul lanternei a fost modificat fata de Olight S10, el fiind din metal, prevazut cu un indicator de voltaj scazut. Desi lanterna este prevazuta cu functie electronica de blocare a butonului impotriva apasarii accidentale, Olight a tinut cont de parerea clientilor si au plasat butonul de on/off la fata lanternei (el nu mai este iesit in afara). Utilizarea este extrem de buna, gasirea acestuia este extrem de intuitiva iar gripul este senzational.

Baza de incarcare este prevazuta cu 2 mufe: una de intrare, de alimentare - micro-USB si o mufa USB normala pentru a putea incarca si alte dispozitive pe USB (USB-HUB).

Aceasta baza este prevazuta cu un led indicator (semnalizeaza prezenta unei baterii sau acumulator incompatibil, incarcare, terminarea incarcarii).

Baza de incarcare este compatibila cu toate lanternele din aceasta serie: Olight S10R, Olight S15R, Olight S20R. Este extrem de uttil in cazul detinerii mai multor lanterne (se poate folosi aceeasi baza).

Specificatii tehnice:

    Nivel iluminare / Functionare mod 1:  400 lumeni / 50min
    Nivel iluminare / Functionare mod 2:  85 lumeni / 3h30min
    Nivel iluminare / Functionare mod 3:  5 lumeni / 56h
    Nivel iluminare / Functionare mod 4:  0.5 lumeni / 168h

    Stroboscop: 10hz
    Dimensiune: 73.5 mm (L) - 23 mm (D)
    Greutate: 59.5 g (acumulator inclus)
    Water proof: IPX-7 (imersabila 1 m)
    Distanta iluminare: 104m
    2.700 candela
    led Cree xm-l2 cw

Pachetul contine: lanterna, acumulator RCR123A Olight 3.7V 650mAh, baza de incarcare, cablu incarcare usb-micro usb, clips buzunar, inel metalic prindere chei, snur de mana, garnituri cauciuc schimb.

Dupa finalizarea comenzii veti primi produsele comandate la domiciliu, cu un curier rapid la un cost aproximativ de 20 lei (oriunde in tara).

PLATA, VALOAREA COMENZII + TRANSPORTUL SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI.

Transportul este pe colet, indiferent cate si ce produse comandati.