Loading

Lanterna Raincarcabila Magnetic Olight S20R Baton

290,00 RON cu TVA

Lanterna Raincarcabila Magnetic Olight S20R Baton Click pe imagine pentru mai multe poze

Lanterna Raincarcabila Magnetic Olight S20R Baton beneficiaza de tehnologia "incarcare magnetica" (tehnologie inventata si patentata de Olight) - se poate incarca prin simpla asezare intr-o baza de incarcare, fixarea facandu-se cu ajutjutorul magnetului prezent in spatele lanternei.

Caracteristici individuale:

LED: 1 x XM-L2 CW
Intensitate flux reglabila: 4 moduri
Flux luminos maxim: 550 lm
Lungime fascicul luminos: 118 m
Acumulator inclus: 18650 Olight Li-Ion 18650 2600mAh
Autonomie maxima: 25 zile (valoare masurata in regim economic)
Protectie la apa: IPX7 (imersabila 1 m)

Lanterna Olight S20R este cea mai scurta lanterna din aceasta gama cu aceste caracteristici inedite: reincarcabila, imersabila in apa, peste 500lm.

Fata de alti producatori ce folosesc un sistem asemanator consta in posibilitatea folosirii unui acumulator obisnuit (nu utilizeaza acumulator dedicat - 18650 cu ambele contacte in fata sau in spate).  Un alt aspect interesant este protectia mecanica la scurtcircuit.

Olight S20r functioneaza cu orice tip de acumulator 18650, incarcandu-l fara probleme folosind baza de incarcare inclusa in pachet sau poate functiona cu 2 baterii CR123A (bineinteles fara posibilitatea de a incarca - baza de incarcare sesizeaza prezenta unei baterii si nu incepe incarcarea).

Lanterna este prevazuta in spate cu 2 inele de contact prin care se efectueaza incarcarea. Acest tip de incarcare a fost evitat pe segmentul mic, de buzunar deoarece exista riscul producerii unui scurtcircuit ( daca se facea contact intre cele 2 contacte cu o cheie spre exemplu).

Lanterna Olight s20r este prevazuta cu protectie mecanica, contactul din mijloc in momentul cand se baga la incarcat se misca spre interiorul lanternei si atunci se produce contactul. In stare naturala pe cele 2 contacte exista doar (-), evitandu-se un eventual scurtcircuit.

Butonul lanternei a fost modificat fata de Olight S20, el fiind din metal, prevazut cu un indicator de voltaj scazut. Desi lanterna este prevazuta cu functie electronica de blocare a butonului impotriva apasarii accidentale, Olight a tinut cont de parerea clientilor si au plasat butonul de on/off la fata lanternei (el nu mai este iesit in afara). Utilizarea este extrem de buna, gasirea acestuia este extrem de intuitiva iar gripul este senzational.

Baza de incarcare este prevazuta cu 2 mufe: una de intrare, de alimentare - micro-USB si o mufa USB normala pentru a putea incarca si alte dispozitive pe USB (USB-HUB).

Aceasta baza este prevazuta cu un led indicator (semnalizeaza prezenta unei baterii sau acumulator incompatibil, incarcare, terminarea incarcarii). Aceasta baza de incarcare este compatibila cu toate lanternele din aceasta serie: Olight S10R, Olight S15R, Olight S20R. Este extrem de uttil in cazul detinerii mai multor lanterne (se poate folosi aceeasi baza).

Specificatii tehnice:

    Nivel iluminare 1:  550 lumeni / 2h
    Nivel iluminare 2:  120 lumeni / 9 ore
    Nivel iluminare 3:  5 lumeni / 120h
    Nivel iluminare 4:  1 lumeni / 480h

    Functionare mod 5: stroboscop 10 Hz - 470l
    Alimentare: 2xCR123A sau 1x18650 (2600mah inclus) + incarcator
    Dimensiune: 108.4 mm (L) - 23 mm (D)
    Greutate: 100 g

    LED: XM-L2 CW
    Rezistenta la apa: IPX7 (imersabila 1m)
    3.500 candela
    Distanta iluminare: 118m

Pachetul contine: lanterna, acumulator 18650 Olight 3.7V 2600mAh, baza de incarcare, cablu incarcare usb-micro usb, clips buzunar, inel metalic prindere chei, snur de mana, garnituri cauciuc schimb.

Dupa finalizarea comenzii veti primi produsele comandate la domiciliu, cu un curier rapid la un cost aproximativ de 20 lei (oriunde in tara).

PLATA, VALOAREA COMENZII + TRANSPORTUL SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI.

Transportul este pe colet, indiferent cate si ce produse comandati.