Loading

Lanterna REINCARCABILA Olight SR95 Intimidator

1.100,00 RON cu TVA

Lanterna REINCARCABILA Olight SR95 Intimidator Click pe imagine pentru varianta marita

Lanterna Olight SR95 REINCARCABILA cu acumulator inclus si Distanta:720 m ofera performante remarcabile, nemaintalnite la o lanterna portabila, avand in acelasi timp un excelent raport calitate-pret.

Olight SR95 Intimidator este pe primul loc in topul lanternelor portabile din lume (performante iluminare, distanta maxima, portabilitate). Se remarca prin puterea extrem de mare furnizata pe modul high - 2000 lumeni, prin autonomia mare de functionare, precum si printr-o raza extrem de concentrata. Punct maxim vizibil 1000 m. Acest produs revolutionar chiar si in modul "mediu" de functionare este in primele 15 lanterne din lume.

Lanterna Olight SR95 Intimidator foloseste un LED Luminus SST-90 de 30W acest tip de led este patentat de Olight, o solutie incredibila ce a revolutionat si a modificat standardele pentru lanternele portabile. Compania Olight a reusit cu acest tip impresionant de led sa depaseasca pragul de 2000 Lumeni (imposibil de atins pana atunci de o lanterna portabila cu led sau bec halogen).

O alta inovatie Olight este confectionarea lentilei de reflexie din metal. Acest fapt ajuta la o dispersie eficienta a caldurii degajate de LED catre radiatorul exterior, ceea ce a condus la cresterea fiabilitatii produsului (peste 60.000 ore functionare). Acest tip de oglinda are si un randament: 99% reflexie efectiva a luminii.

Lanterna Olight SR95 Intimidator este prevazuta cu acumulatori 7800 mAh, 7.4 V. Extrem de usor de utilizat, nu este necesara scoaterea acumulatorilor din lanterna pentru reincarcare.

Inginerii de la Olight au conceput in premiera un sistem de evidentiere a nivelului de incarcare al acumulatorilor prin intermediul a 4 leduri pozitionate pe spatele lanternei. Aceste led-uri se activeaza pentru cateva secunde la o simpla apasare de buton. Nivelul de incarcare este evidentiat dupa cum urmeaza:

a. 1 led aprins: grad de incarcare 20%-40%

b. 2 led-uri aprinse: grad de incarcare 40%-60%

c. 3 led-uri aprinse: grad de incarcare 60%-80%

d. 4 led-uri aprinse: grad de incarcare peste 85%

e. nici un led aprins - mai putin de 20% ramas - necesita reincarcare

Mod de folosire extrem de facil, buton de pornit/oprit cu functii multiple.

- trecere din modul oprit - pornit printr-o simpla apasare;

- la o apasare dubla lanterna trece in modul stroboscop;

- in modul pornit, o apasare lunga a butonului permite comutarea dintr-un nivel in celalalt (hi/low).

Lanterna este rezistenta la apa - IPX8. Nu este evaluata pentru scufundari.

Lanterna este prevazuta cu 3 nivele de intensitate plus mod stroboscop-SOS.

Lanterna Olight SR95 este conceputa cu un sistem (patentat OLIGHT) de control electronic al puterii pentru obtinerea unui nivel de iluminare constanta pe toata durata de viata a bateriilor.

Olight SR95 Intimidator este prevazuta cu sistem de prindere la curea de umar (inclusa in pachet).

Corpul lanternei este confectionat dintr-un aliaj de aluminiu extrem de rezistent - aluminiu aviatic.  Suprafata exterioara este proiectata pentru obtinerea unei aderente ridicate.

Specificatii:

Tip LED Luminus SST-90, 30W
Durata de viata LED 60.000 ore
Nivel iluminare / Functionare 1.  2000 lumen / 1h50m
Nivel iluminare / Functionare 2.  600 lumen / 9h30m
Nivel iluminare / Functionare 3.  120 lumen / 46h
Corp lanterna  anodizat (Type-III)

Sursa energie inclusa: acumulator 7800 mAh, 7.4V + incarcator

Dimensiuni  325 mm (Lungime) x 90 mm (diametru)
Greutate  1230 g (cu acumulatoare)
Indicatoare LED nivel energie.   

Pachetul contine: lanterna, curea prindere, garnituri etansare rezerva, incarcator priza 220v-8.4V(3A), capac acumulatori, set acumulatori.

Lanterna este ambalata in cutie inox.

Dupa finalizarea comenzii veti primi produsele comandate la domiciliu, cu un curier rapid la un cost aproximativ de 20 lei (oriunde in tara).

PLATA, VALOAREA COMENZII + TRANSPORTUL SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI.

Transportul este pe colet, indiferent cate si ce produse comandati.