Loading

Telemetru Nikon Laser 1000 AS

2.199,00 RON cu TVA

Telemetru Nikon Laser 1000 AS Click pe imagine pentru varianta marita

Telemetrul Nikon Laser 1000 AS, rapid şi uşor de utilizat, este echipat cu Sistemul de comutare prioritate ţintă de la Nikon care vă permite să comutaţi între modul Prioritate prima ţintă (care oferă prioritate celei mai apropiate ţinte şi este perfect pentru golf) şi modul Prioritate ţintă îndepărtată (care oferă prioritate celei mai îndepărtate ţinte şi este ideal pentru vânătoare).

Proiectat pentru a oferi vizualizare incredibil de clară, dispune de o funcţie activă de control al luminozităţii care porneşte şi ajustează automat luminozitatea LED-ului vizorului în lumină scăzută.

Telemetrul Nikon Laser 1000 AS este un dispozitiv performant de stabilire a distanţei prin laser pentru distanţe de până la 915 de metri.

Functii:

- Simplu şi rapid de utilizat vă ajută să stabiliţi rapid raza perfectă. Distanţa reală (liniară), distanţa orizontală, înălţimea şi distanţa de ajustare a pantei (distanţă orizontală+ înălţime) pot fi măsurate prin atingerea unui buton.
- Vizor cu control activ al luminozităţii pentru vizualizare mai facilă, mai clară: activează automat LED-ul vizorului în lumină scăzută şi ajustează luminozitatea în funcţie de mediul înconjurător.
- Modul Golf vă oferă simultan distanţa ajustată faţă de pantă (distanţă orizontală+ înălţime) şi distanţa reală, pentru a vă ajuta să estimaţi care este crosa potrivită.
- Sistem de comutare prioritate ţintă: selectaţi dintre două moduri de măsurare. Prioritatea primei ţinte conferă prioritate celei mai apropiate ţinte, iar Prioritatea ţintei îndepărtate conferă prioritate celei mai îndepărtate ţinte.
- Transmitere superioară a luminii pentru câmp de vizualizare luminos.
- Monocular cu factor de mărire de 6x cu acoperire multistrat pentru imagini luminoase.
- Măsurarea continuă de 5 de secunde permite măsurarea diferitelor ţinte în succesiune rapidă.
- Ocular de mari dimensiuni: 18 mm
- Câmp larg de vizualizare: 7,5 grade
- Designul cu punct de perspectivă superior oferă un câmp de vizualizare clar, chiar şi atunci când purtaţi ochelari de vedere sau de soare.
- Rezistent la apă (până la 1 m timp de 10 min) cu garnituri inelare în formă de O şi azot lichid pentru rezistenţă suplimentară la medii neprietenoase.
- Distanţă măsurare: 10-915m.

Specificaţii tehnice

Distanţă măsurare    10-915m/11-1000 yd.
Afişaj distanţă    Distanţa reală afişată în partea de sus: fiecare 0,5m/yd. (mai aproape de 1000m/yd.) la fiecare 1,0m/yd. (mai mult de 1000m/yd.) Distanţa reală afişată în partea din dreapta jos: fiecare 1,0m/yd. (mai puţin de 999m/yd.) Distanţă orizontală/Distanţă ajustare pantă afişată în partea de sus: la fiecare 0,2 m/yd. (mai aproape de 1000m/yd) la fiecare 1,0m/yd. (mai mult de 1000m/yd.) Înălţimea afişată în partea din dreapta jos: la fiecare ±0,2 m/yd. (mai aproape de ±100m/yd.) la fiecare ±1,0m/yd. (±100-999m/yd.)
Factor de mărire    6x
Diametru efectiv obiectiv    21mm
Câmp real de vizualizare    7,5˚
Pupilă de ieşire    3,5mm
Protecţie ochi    18,3mm
Dimensiuni (lungimexînălţimexlăţime)    118x73x41mm
Greutate    195g (fără acumulator
Sursă de alimentare    Un acumulator litiu CR2 (DC 3V) cu funcţie de oprire automată (după 8 sec.)
Siguranţă    Produs cu laser clasa 1M (EN/IEC60825-1:2007)
EMC    FCC Parte 15 SubParte B clasa B, CE: directiva EMC, bifare C, VCCI clasa B
Mediu    RoHS, WEEE

Dupa finalizarea comenzii veti primi produsele comandate la domiciliu, cu un curier rapid la un cost aproximativ de 20 lei (oriunde in tara).

PLATA, VALOAREA COMENZII + TRANSPORTUL SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI.

Transportul este pe colet, indiferent cate si ce produse comandati.