Loading

Ultimate Knife BEAR GRYLLS

374,00 RON cu TVA

Ultimate Knife BEAR GRYLLS Click pe imagine pentru varianta marita

Cutit la pret de oferta BEAR GRYLLS Ultimate Knife, cu teaca cauciucata, usor detasabila de suportul din impletitura de nylon.

LAMA: din otel inoxidabil cu continut ridicat de carbon (7Cr17MoV), groasa de 5mm, drop point, pe jumatate zimtata, bine ascutita, unghi concav, semnatura lui Bear Grylls alaturi de sigla Gerber, aspect metalic (gun metal) mai putin taisul si un spatiu de cca 2 cm pe muchia opusa taisului special pentru folosirea amnarului.

MANER: turnat, priza buna, zonele portocalii sunt din plastic rigid iar zona principala (gri) este din cauciuc, sub cauciucul manerului "tangul" pare sa fie intreg dupa cum se simte dar acest detaliu nu este vizibil si nici specificat de producator, in capatul manerului exista o bucata de otel inoxidabil pentru a proteja manerul de eventuale lovituri accidentale sau intentionate, 2 orificii in garda utile pentru a lega cutitul de un lemn in scopul improvizarii unei sulite, initialele BG pe ambele fete, fluier mic special agatat cu siret in capatul manerului.

TEACA: teaca propriu-zisa este rigida, cauciucata, usor detasabila de suportul din impletitura de nylon (cu ajutorul caruia se poarta la centura) si are fixat pe fata suportul amnarului (cca 3.5 cm lungime utila la cca 6 mm diametru) iar pe spate este fixata inclinat o placa metalica (8 x 2 cm) cu suprafata diamantata, pentru ascutire in teren, cutitul este bine retinut in teaca; suportul din nylon pe care se fixeaza teaca are pe spate o eticheta cu cateva semnale conventionale pentru salvare si semnatura lui Bear Grylls pe una din chingile care sustin teaca.

PLUS: ghid de buzunar "prioritati in supravietuire" (Bear Grylls Priorities Of Survival Pocket Guide) - instructiuni si sfaturi utile in diverse situatii de supravietuire (bineinteles, in lb. engleza).    

Specificatii:

Lungime lama: 12cm
Lungime cutit: 25 cm

Pachetul contine: cutit, amnar, fluier, teaca, ascutitoare, ghid supravietuire.

Dupa finalizarea comenzii veti primi produsele comandate la domiciliu, cu un curier rapid la un cost aproximativ de 20 lei (oriunde in tara).

PLATA, VALOAREA COMENZII + TRANSPORTUL SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI.

Transportul este pe colet, indiferent cate si ce produse comandati.